Reedsy nedir?
Yayıncılık sürecinin her aşamasında yazarlara ve yayıncılara yardımcı olabilecek profesyonel editörler, tasarımcılar ve pazarlamacılar için bir pazar.
Reedsy’de iki tür hesap var
Yazarlar
Yazarlar ücretsiz bir şekilde üye olup, kitaplarını yazmaya koyulabilirler, diğer yandan ne zaman bir şeye ihtiyaçları olduğunda, pazar yerinden profesyonellere ulaşarak yardım alabilirler.
Profesyoneller
Pazar yerinde yerini alarak, yazarlara yardım eden kişileri oluşturanlar.
Ayrıca hem yazar hem de profesyonel olma şansınız da var. Ayarlardan gerekli olan seçeneği seçip bunu gerçekleştirebilirsiniz.

En güzel yani ise Reedsy’nin Yazarlık kısmı ile Profesyonellik kısmını ayırması böylece tek hesapla ikisini de birbirine karıştırmadan aynı anda yapmamıza olanak sunması.
Reedsy Kitap Editörü
Reedsy kitap editörü, bir yazarın ihtiyacı olacağı her şeyi içinde barındırıyor diyebilirim.
Tanıtım Videosu
Reedsy İle 5 Dakika’da Kitap Yazmayı Öğrenmek
Reedsy Üye Olmak
Reedsy yazarlar için ücretsiz bir platform.
Reedsy’e üye olmak oldukça kolay. Tek tıkla Google veya Facebook üzerinden hemen üye olabilirsiniz.
Reedsy Öğrenme Platformu
Reedsy’nin harika olmasının diğer bir yanı ise öğrenme platformu sunması, üstelik ücretsiz!
Tüm Kurslar
Reedsy Blog
Reedsy blog’ta kitap yazarlığı üzerine harika yazıların ve güncel haberleri bulabileceğiniz yer…
Reedsy Yarışmalar
Reedsy, yazı yarışmaları da düzenlemekte. Üstelik ödüllü yarışmalar bile var.